1. Търговската дейност  се дели на търговия на дребно, която се развива на регионално ниво и търговия на едро ,която се развива на национално ниво чрез дистрибуторска мрежа в цялата страна .

Ние имаме директни договори и внасяме гуми от “Michelin Group”, “Bridgestone Group”, “Continental Group” и “Goodyear Group”. Повечето гуми, внесени от тези концерни се продават на дребно на регионално ниво в магазина на фирмата . Там се дистрибутират и други стоки като акумулатори “Монбат” и  “Bosh”, двигателни и индустрилани масла “Приста ойл”, “Texaco”, “Mobil”, “Orlen oil” и много други. Предлагат се филтри “Filtron”, “Kneht”, “Man” и други.Разполагаме с голямо разнообразие от марки и видове  от антифризи, добавки и автоаксесоари. Редовни клиенти на магазина на фирмата са фирми като “Идеал-Стандарт Видима”, “Мира-Н”,”Бяла”, ”Хамбергер”, “ЕМКА” и други. Гумите, които внасяме и разпространяваме чрез дистрибуторска мрежа в цялата страна са с марки “SEHA” – Турция, “Kabat” – Полша,”Silverstone”- Малайзия,”Speedways” – Индия, “Altaishina” – Русия, “Armour” – Китай и други. Разполагаме с няколко буса и камиони, които почти всеки ден разкарват из цяла България стока на едровите ни клиенти.

 Към магазина имаме и два сервиза – за леки и товарни автомобили, в който се обслужват голяма част клиентите на магазина, като в тях се извършват ремонти и смяна на гуми, смяна на масла и филтри, подмяна на авточасти, пълнене на климатици, стенд на ходова част и други.